Zorgeloos spelen met uw kat!
Verzorging/June 18

Zorgeloos spelen met uw kat!

Stimuleer het jachtinstinct van uw kat!


We worden momenteel verwend met lange, zonovergoten dagen. Ideaal om met uw kat te spelen in de tuin en jullie onderlinge band te versterken.

Bewegen is net zo belangrijk voor katten als voor mensen. Door samen te spelen maakt u niet alleen uw kat gelukkig, u zorgt ook voor een uitlaatklep voor zijn energie en voorkomt eventuele stress of agressief gedrag. Bovendien draagt u bij aan de goede gezondheid van uw viervoeter! Hij zal veel minder kans hebben op overgewicht.

Maar voor u de speeltjes bovenhaalt…

Vlooien en teken zijn uitwendige parasieten die veel voorkomen bij katten. Ze leven op de huid of in de vacht. Gelukkig zijn deze problemen gemakkelijk te bestrijden door een goede hygiëne en preventieve behandeling.


Nu preventief behandelen

Klik hier om het gamma Frontline Combo®Line, Frontline® Spot-On en Frontline® Spray te ontdekken.

Veel speelplezier!


Preventieve behandeling met de FRONTLINE®/ FRONTLINE Combo® Spot On producten

FRONTLINE®/ FRONTLINE Combo® Spot On producten zijn gemakkelijk aan te brengen ‘spot-on’ vloeistoffen die uw trouwe viervoeter een snelle en langdurige bescherming tegen vlooien en teken bieden.

We adviseren om maandelijks te behandelen tegen vlooien en teken*. Dit geldt zeker bij een bestaande besmetting en tijdens maanden met een hoger risico, zoals de zomerperiode.


* Raadpleeg de bijsluiter voor meer informatie.


Heeft u nog vragen? Lees uw antwoord in onze FAQ!

Afspraak bij uw favoriete apotheek, de beste raadgever voor de verzorging van dieren.

Boehringer Ingelheim