Help, mijn huis zit vol met beestjes!

Help, mijn huis zit vol met beestjes!

Zowel vlooien als teken raken meestal uw huis binnen als ze erin slagen om zich in een besmette omgeving vast te klampen aan uw harige viervoeter. Beide parasieten komen vooral voor in bossen, parken, tuinen, landelijke gebieden, maar evenzeer in stedelijke gebieden.

Eenmaal binnen in uw huis zijn ze genoodzaakt om hun eitjes daar te leggen, waardoor er helaas een plaag ontstaat. Het is dan niet alleen kwestie van uw huisdier te behandelen, maar ook uw huis en omgeving!

Hoe kan u een plaag voorkomen?

 1. Controleer regelmatig de vacht van uw kat of hond (vooral op de achterpoten, de oren, snuit en de nek en waar de vacht dunner is). Gebruik een speciale vlooien- of tekenkam en dompel deze regelmatig onder in zeepwater of insecticide om de parasieten te doden

 2. Gebruik regelmatig Frontline Combo®Line om volwassen vlooien op uw huisdier te doden (voordat ze eitjes kunnen leggen)

 3. Zorg dat elk dier in uw gezin behandeld is. Ze kunnen namelijk allemaal fungeren als gastheer of -vrouw voor vlooien of teken

 4. Stofzuig regelmatig de kamers en tapijten in uw huis

 

Heeft u nog meer vragen over vlooien of teken? Vind het antwoord op onze website!

De plaag aanpakken

Hou er altijd rekening mee dat u ook de larven, poppen en eitjes moet uitroeien. Die kunnen overal blijven plakken en zelfs tot 1 jaar overleven!

 

Behandel uw huisdier

Als uw kat of hond besmet is met een parasiet, kunt u deze behandelen met onze Frontline Combo®line (voor katten) en Frontline Protect® (voor honden) producten.. Die bestrijden snel en langdurig vlooien en teken en beschermen ook uw huis én uw omgeving*.

* Beschermt uw hond 4 weken tegen teken en 8 weken tegen vlooien. Doodt vlooien binnen 24u en teken binnen 48u. Berschermt ook uw omgeving dankzij zijn actieve IGR (Insecten Groei Remmer).

 

Behandel uw woning

  • Gebruik een vlooien- of tekenspray om plaatsen met een hoog risico in te spuiten. Frontline Homegard® is een spray voor huishoudelijk gebruik die vlooienplagen helpt bestrijden door vlooien, teken en vlooienlarven te doden. 
  • Was uw lakens en kussenslopen op een temperatuur hoger dan 60°. Dit vermindert het aantal larven, eitjes en poppen

 

Behandel nu preventief!

Maak nu een afspraak bij uw favoriete apotheek, de geknipte raadgever voor dierenverzorging.

Waar vind je Frontline®-producten?
Al onze Frontline®-producten zijn verkrijgbaar in apotheken of dierenwinkels.
Waar kopen?